GinRummyBlog.com

Allt om kortspelet alla älskar!

gin rummy tips

Vilseled din motspelare

Din kompis läs motspelare kan troligen också dessa strategier och kommer troligen till stor del att spela efter dem för att slå dig. Du kan då anpassa ditt spel ibland efter detta och göra saker som normalt inte är förenlig med bra casino online strategi för att vilseleda din motspelare och därmed förhindra han eller henne från att kunna läsa din hand och spela ett bra defensivt spel. Du tvingar där med honom eller henne då till ett rent offensivt spel eller lurar in honom eller henne i ett felaktigt försvar och i sin tur håller på kort du ej vill ha.

Genomskåda när din motståndare försöker lura dig

Precis som vi just har rekommenderat att du skall försöka vilseleda din motståndare så kommer dem att försöka vilseleda dig till misstag. Därför viktigt att försöka förutse och genomskåda fällor som din motståndare försöker locka in dig i. Men man ska för den delen inte överanalysera sin motståndare utan det gäller att vara smart och fatta kloka beslut.

 Semibluffa

Man ska egentligen bara plocka upp kort man behöver när man spelar Gin rummy men det kan ibland vara smart att frångå detta för att ge sken av att man behöver något kort man inte behöver. Vill du försöka vilseleda motståndaren på detta vis, gör det med en semibluff genom att plocka upp ett kort som du normalt inte skulle plocka upp men som ändå ger dig ett stickdrag med minst två utvägar. Det är även bäst att plocka upp låga kort på detta sätt som inte ger mycket minuspoäng om din motståndare skulle knacka.

Bluffa räcker inte i längden men det är extra roligt då det funkar, så man kan ge sin motståndare lite pikar då liret är över för denna runda. Se till att variera ditt spel så mycket som möjligt så du blir svåra att läsa av.

Kommentarer inaktiverade.